Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Moldova vrea Autostradă cere românilor să stea acasă

#MoldovaStăAcasă

Starea de urgență impusă de Statul Român pe data de 16.03.2020, pe o durată de 30 de zile cu o posibilă prelungire, încurajează poporul român să stea acasă, pentru a diminua șansele de contaminare cu COVID-19.
În urma seriilor de decizii luate pe baza scenariului III, mediul de afaceri și economia la nivel național vor avea de suferit pierderi dramatice. Totodată, asta presupune și întreruperea temporară a activităților fizice dar și a întâlnirilor în cadrul organizației Moldova vrea Autostradă. Conducerea asociației a decis ca activitățile de teren să fie înlocuite temporar de cele din mediul online deoarece este prielnic pentru a se putea continua operațiunile de comunicare și lobby și încurajăm toate organizațiile partenere să ia parte la această mișcare.
Având în vedere aceste aspecte Moldova vrea Autostradă va derula în aceastp perioadă campania #MoldovaStăAcasă. Echipa noastră îți va concenta eforturile de comunicare în mediul online prin menținerea unei interacțiuni active cu publicul și crearea unor mesaje de interes public și de protejare a sănătații cetățenilor.
Acum mai mult ca niciodată, apelăm la spiritul civic și recomandăm tratarea cu seriozitate a măsurilor de prevenire impuse de Ministerul Sănătății. Printre recomandările privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirusului se regăsesc: respectarea cu strictețe a regulilor de igienă personală recomandate de autorități, evitarea zonelor aglomerate, minimizarea contactului direct cu alți oameni, păstrarea distanței semnificative de 1,5m între persoane, folosirea pe cât posibil de rute sau modalități alternative de transport pentru evitarea zonelor aglomerate de trafic de persoane.
Moldova Vrea Autostradă este o asociație independentă și apolitică cu misiunea de a genera un curent de opinie favorabil, de a determina și capacita autoritățile statului român și clasa politică pentru a dezvolta un sistem de autostrăzi în regiunea Moldova prin activități de monitorizare, analiză, advocacy și proiecte de comunicare.
Campania #MoldovaStăAcasă este realizată de către un grup de studenți de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, sub coordonarea profesorului Marius Alexa cu scopul informării și a creșterii conștientizării responsabilității sociale.

Data: 20.03.2020 Semnătura: Giurcă Bogdan, Agrosoaie Ioana, Druc Geanina
Contact: 0746979612 (Giurcă Bogdan)

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn