PERSOANE JURIDICE

Susține dezvoltarea moldovei

Dacă timpul nu îți permite să te implici ca voluntar, firma pe care o conduci poate susține activitatea Asociatiei Moldova Vrea Autostradă!

Sponsorizează

Echipa MVA primește cu bucurie susținerea financiară a mediului de afaceri, pentru acoperirea cheltuielilor unor acțiuni concrete sau pentru cheltuieli curente.
Acceptăm și sponsorizarea în servicii/produse, în măsura în care acestea sunt utile activității noastre.

Donează

Acceptăm și donațiile în cont:

Asociația Moldova VREA Autostradă
CIF: 38626347,
CONT: RO60 BACX 0000 0015 7079 9001, UNICREDIT BANK cu mențiunea „Donație MVA”.

Donează online

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00

*Campania de strângere de fonduri ”Metru cu metru se face…autostradă” este continuă și acoperă cheltuieli de deplasare la autoritățile centrale sau materiale promotionale tematice ale asociației.  

Redirecționează 20% din impozitul pe venit

Știai că poți redirecționa 20% din impozitul pe care îl plătești către stat pentru o asociație? De exemplu, dacă trebuie să plătești 1,000 lei către stat, poți dona 200 lei către MVA și pe baza contractului de sponsorizare vei plăti doar 800lei la buget.

Recomandă-ne unui prieten

Dacă ai prieteni care pot urma exemplul tău, întră în campania de recomandări ”Unul plus unul fac autostrada!” și vorbește-le despre noi și cum ne pot susține. Ne adunăm în jurul acestui obiectiv comun: dezvoltarea Moldovei prin infrastructură și așteptăm și prietenii și colaboratorii tăi să ni se alăture și să ne susțină, cum ai făcut tu.