Dacă doreşti să renunţi la donaţia făcută pe  https://moldovavreaautostrada.ro/ şi implicit doreşti să primeşti banii inapoi, poţi să aplici pentru procedura de retur a donaţiei în maxim 14 zile lucrătoare, conform dispoziţiilor Ordonanţei de Guvern nr.34/2014, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă. Donaţiile se pot returna donatorilor, în cazul în care aceştia solicită în mod expres, exclusiv pentru donaţiile online efectuate prin card bancar. În acest caz donatorii vor trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care au efectuat donaţia, o cerere scrisă către contact@moldovavreaautostrada.ro, în care vor solicita returnarea sumei donate. Donatorul va ataşa, la acesta cerere, dovada sumei de bani donate prin intermediul site-ului.

Termenul de 14 zile lucrătoare prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă din ziua încheierii contractului.

Donatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.