Fă o schimbare în comunitate

Luptă pentru Autostradă în Moldova alături de o echipă de oameni pasionați!

“Voluntariatul este cel mai bun exemplu de democraţie. Votăm la alegeri, dar când te oferi voluntar, votezi în fiecare zi pentru comunitatea în care vrei să trăieşti.” (Marjorie Moore)

Cu siguranță ai văzut de multe ori anunțuri de recrutare voluntari şi te-ai întrebat de ce ai face aşa ceva, mai ales că a fi voluntar presupune implicare, responsabilitate, timp, muncă fără să fii plătit pentru asta.

Ei bine, iată câteva MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ FACI VOLUNTARIAT:

  1. Vei ieşi din zona ta de confort şi vei deveni o persoană mult mai activă, lucru care cu siguranţă te va ajuta în viitoarea ta carieră profesională.
  2. Vei cunoaşte foarte mulţi oameni interesanţi din domenii diferite dintre care unii îţi vor deveni prieteni buni şi vei învăţa foarte multe lucruri noi.
  3. Vei reuşi să îţi gestionezi mult mai bine timpul, vei deveni mai ordonat, mai disciplinat, mai responsabil şi mai eficient în tot ce vei face.
  4. Vei avea posibilitatea să iniţiezi şi să lucrezi la un proiect de impact care va îmbunătăţi viaţa comunităţii în care trăieşti, va fi propriul tău aport la o schimbare în bine.
  5. Îţi vei construi propriul sistem relaţional şi vei avea o reţea de contacte cu profesionişti care te pot recomanda ulterior la angajare, iar oportunităţile nu vor întârzia să apară.
  6. Te vei cunoaşte mai bine şi vei avea ocazia să îţi descoperi calităţi pe care le poţi pune în valoare, dar vei şti şi la ce aspecte va trebui să mai lucrezi.
  7. Te vei distra de minune, vei face multe lucruri “FUN” şi vei zâmbi mult, mult mai mult!

Ce trebuie să faci?

  1. Să îţi pregăteşti un CV Europass şi o scrisoare de motivaţie în care să ne spui motivele pentru care doreşti să vii alături de noi.
  2. Să le trimiţi pe adresa de email: contact@moldovavreaautostrada.ro (sau să completezi formularul de mai jos)
  3. Să ţii telefonul aproape şi să îţi verifici zilnic emailul.

Pentru a avea o idee mai clară legat de activitatea Asociaţiei “Moldova Vrea Autostradă” îţi recomandăm să ne urmăreşti pe Facebook la, pe LinkedIn la, Pe Twitter etc…

Ce condiții trebuie să îndeplinești?

Profilul voluntarului căutat de noi:

– student dinamic, proactiv, cu iniţiativă, interesat de viaţa şi problemele comunităţii;

– bine organizat, riguros, responsabil, sociabil, comunicativ;

– bune abilităţi în domeniul Social Media;

– cunoaştere bună a pachetului Office (Word, Excel, Powerpoint);

– sa dispună de timp liber;

Cu ce te alegi

Vei avea ocazia de a interacţiona cu oameni noi, profesioniști în diverse domenii. Vei învăța cum pot fi promovate ideile de devoltare comunitară. Vei învăța tehnici de comunicare și lucrul în echipă.

Care va fi impactul tău?

Cu îndeajuns de multă implicare, vei contribui și tu la construirea de infrastructură în zona Moldovei. Datorită ție, vor muri mai puțini oameni în accidente rutiere iar comunitatea va crește economic.

Gata să te implici?

Completează formularul de mai jos

Continuând ești de acord cu politica de confidențialitate