Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Vot pentru Europa

Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, au participat ieri la o intalnire cu tinerii basarabeni care studiaza la Iasi.

Cei doi importanti lideri au vorbit despre problemele cu care se confrunta regiunile lor, dar si despre planurile de viitor, menite a le face cetatenilor din cele doua state viata mult mai buna.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi a prezentat un important proiect, cel al autostrazii, care ar ajuta atat intreaga Regiune de Nord-Est, cat si Republica Moldova, pentru ca este vorba, de fapt, de autostrada Ungheni-Iasi-Targu Neamt-Targu Mures.

Cristian Adomnitei le-a vorbit tuturor celor prezenti despre importanta acestei autostrazi pentru dezvoltarea economica.
Cristian Adomnitei, presedinte CJ Iasi: “Si in Moldova avem o mare problema, noi nu avem autostrada, ca sa-i incurajam pe cat mai multi sa vina sa faca locuri de munca. Dar daca n-ar avea nici ei siguranta ca investitia lor ar fi in regula, ar mai veni cineva?”.

Informații suplimentare sunt disponibile aici: http://stiri.telem.ro/stiri/vot-pentru-europa–7876.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn