Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Vizita lui Victor Ponta la Strasbourg. Premierul se intalneste cu inalti oficiali europeni, dar infrastructura nu se afla pe ordinea de zi a discutiilor!

Premierul Victor Ponta efectuaza, marti, o vizita oficiala la Strasbourg, unde va avea intalniri cu inalti oficiali europeni.

Conform unui comunicat de presa al Guvernului, primul-ministru se va intalni cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen si comisarii europeni Vera Jourova si Margrethe Vestager.

„Primul-ministru va prezenta, in discutiile cu oficialii europeni, evolutiile in plan economic si masurile recente adoptate de Guvernul Romaniei in domeniul economic si social si va avea totodata un schimb de vederi pe teme de actualitate de pe agenda europeana, cu accent pe Planul de Investitii Juncker, Uniunea Economica si Monetara, Uniunea Energetica si situatia din vecinatatea estica, in perspectiva Summit-ului de la Riga din mai 2015.” – se arata in comunicatul de presa.

O alta tema de discutie va viza prezentarea progreselor Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare. De asemenea, vor fi abordate si aspecte privind ajutorul de stat in cadrul programului de asistenta al Comisiei Europene pentru Romania.

La Strasbourg, primul-ministru va avea intrevederi si cu membri ai Parlamentului European.

Materialul a fost difuzat de Stirileprotv.ro

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn