Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Varianta nouă (finală) a MASTERPLANULUI. Autostrada Iaşi-Târgu Mureş, după 2021!

Master Planul General de Transport, documentul cheie care va sta la baza obtinerii fondurilor europene in infrastructura in exercitiul financiar 2014 – 2020, va ajunge pe masa Guvernului cel mai probabil in luna ianuarie, au precizat surse institutionale. Prioritatile in domeniul rutier din varianta finala a Masterplanului vor fi autostrazile de pe reteaua TEN-T Core, si nu proiectele care au fost puse in prim plan in luna octombrie, la prima prezentare publica a strategiei.

Documentul va contine un capitol in care va fi justificata nevoia de a schimba coridoarele TEN-T Core (centrala) si TEN-T Comprehensive (secundara) intre ele pe teritoriul tarii, o schimbare pe care Romania va incerca sa o obtina in anii ce urmeaza de la autoritatile europene.
MPGT-ul, in linie dreapta spre adoptarea in Guvern. Cu ce modificari vine fata de varianta initiala
Master Planul General de Transport (MPGT), documentul cheie care va sta la baza obtinerii fondurilor europene in infrastructura in exercitiul financiar 2014 – 2020, a intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste finalizarea si adoptarea sa in Guvern.

Puteți să aflați mai multe informații, accesând:

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/varianta-noua-finala-a-masterplanului-autostrada-iasi-targu-mures-dupa-2021–82646.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn