Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Un deputat PSD iese la atac

Un parlamentar PSD rupe tacerea. Trecand peste interdictia liderului de partid Gheorghe Nichita, deputatul Sorin Iacoban a venit in platoul Tele M si criticat masterplanul de transport al Romaniei, pe care seful PSD Iasi l-a laudat recent.

Mai mult, parlamentarul a atacat si Guvernul, pe care l-a acuzat ca a lansat promisiuni mincinoase, ba chiar a spus ca va cere demisia ministrului Transporturilor. Si toate acestea in conditiile in care presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita, nu a indraznit nicioadata sa-si critice superiorii de partid ori sa-i determine sa faca ceva pentru Iasi.
Deputatul PSD Sorin Iacoban a trecut peste capul primarului Gheorghe Nichita si a decis ca a venit momentul sa faca ceva pentru a determina Guvernul sa reia in calcul autostrada Est-Vest. In aceasta saptamana, parlamentarul a adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta. Gestul sau a precedat declaratiile lui Nichita, care, de nevoie, s-a simtit obligat sa anunte pentru astazi o intalnire cu depitatii si senatorii PSD ieseni pentru a discuta pe tema autostrazii. In plus, in timp ce liderul social-democratilor ieseni nu indrazneste sa-i apostrofeze nici pe ministrii din Cabinetul Ponta, nici pe premier, Iacoban lanseaza acuzatii dure la adresa acestora.
“Sa stiti ca acest masterplan are multe lacune. Si din punctul meu de vedere, cred ca a nemultumit mare parte din cetatenii acestei tari si cred ca ar trebui sa revenim la normalitate”,a spus deputatul PSD Sorin Iacoban.

Materialul poate fi accesat la adresa: http://stiri.telem.ro/stiri/un-deputat-psd-iese-la-atac–8048.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn