Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Un deputat PSD a adormit în timpul unei ședințe de la Primărie: Când s-a trezit a început să vorbească fără noimă

Deputatul PSD, Vasile Mocanu, a confundat biroul din sala de şedinţe a Primăriei cu patul de acasă. El a dormit liniştit, în timp ce colegii săi parlamentari căutau soluţii pentru problemele comunităţii ieşene. Social-democratul nu numai că a tras un pui de somn în plină şedinţă, însă, când s-a trezit, a început să vorbească fără noimă, ca şi cum ar fi fost… beat.

Colegii deputatului PSD au încercat să-l implice în discuţiile care vizau probleme acute ale municipiului Iaşi şi întregii Moldove, însă Vasile Mocanu i-a tratat cu…ochii închişi.

Parlamentarul a fost prezent doar fizic la şedinţa din Primărie, pentru că mintea îi era în cu totul altă parte.

Social-democratul nu doar că a dormit în plină şedinţă, însă, când s-a trezit, nu a reușit să fie coerent.

“Este extraordinar să ai autostradă Iaşi-Târgu-Mureş, să poţi să dezvolţi zona extraordinar de bine fără impedimente. Este de neîntâlnit ca să nu faci acest lucru. Mă gândeam la ceea ce a spus domnul preşedinte Nichita la mai mulţi indivizi pe care i-a oprit şi pe care, mă rog, dom’le, nu trebuie politizată această chestiune”, a spus deputatul buimac.

Sursa articolului:
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/un-deputat-psd-a-adormit-in-timpul-unei-edin-e-de-la-primarie-cand-s-a-trezit-a-inceput-sa-vorbeasca-fara-noima-video-97679.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn