Somn in Primarie ca in Parlament

Postat pe 8 decembrie 2014

Iata cine face legile in tara noastra! Un deputat PSD iesean a adormit astazi pur si simplu in timpul unor discutii extrem de importante pentru soarta Iasului.

In timp cecolegii sai parlamentari cautau solutii pentru construirea autostrazii care sa lege Iasul de Vestul tarii si care sa ajute la prosperitatea intregii Moldove, deputatul Vasile Mocanu dormea linistit cu capul in mana. De altfel, vorbele spuse la scurt timp dupa ce s-a trezit, pareau cele ale unui om beat.
Deputatul iesean Vasile Mocanu a fost prezent doar fizic la intrunirea de astazi pe tema autostrazii care a avut loc la Palatul Roznovanu, pentru ca mintea ii era in cu totul alta parte. In timp ce un coleg de partid incerca sa explice ca avem nevoie urgenta de autostrada pentru ca Moldova sa scape de saracie, Mocanu dormea linistit. Deputatul si-a continuat linistit somnul in timpul unei mare parti din sedinta.
“As vrea sa va spun ca aici, langa Primarie, este liceul Vasile Alecsandri, cu 2.000 de copii, este singurul liceu din Iasi care nu are sala de sport. As vrae sa sustineti, stiu ca s-a aprobat, macar cativa pasi, dar ei sunt in continuare, copiii de la clasa a II-a pana la clasa a XII-a, singurul liceu din tara fara o sala de sport. Si cred ca trebuie sa luati in seama in Consiliul Local acest lucru. Multumesc.” a declarat Vasile Mocanu, deputat PSD.
Discursul lui Vasile Mocanu a fost insa si mai dezastruos decat faptul ca a dormit.Greutatea cu care rostea vorbele parea sa demonstreze ca parlamentarul este beat.
“Este extraordinar sa ai autostrada Iasi-Targu Mures, sa poti sa dezvolti zona extraordinar de bine fara impedimente. Este de neintalnit ca sa nu faci acest lucru. Ma gandeam la ceea ce a spus dl presedinte Nichita la mai multi indivizi p ecare i-a oprit si pe care, ma rog, dom’le, nu trebuie politizata aceasta chestiune,” a declarat Vasile Mocanu, deputat PSD.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa: http://stiri.telem.ro/stiri/somn-in-primarie-ca-in-parlament-video–8047.html


Nici un raspuns pentru "Somn in Primarie ca in Parlament"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML