Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Sedinta importanta la CJ

Sedinta extraordinara de Consiliu Judetean in ultima luna a anului. La intrunirea de astazi, presedintele Cristian Adomnitei a cerut ajutorul tuturor alesilor judeteni in vederea sustinerea proiectului autostrazii Iasi – Targu Mures.

In ceea ce priveste sedinta propriu-zisa, s-au discutat 7 proiecte, cele mai importante vizand modificarea bugetului alocat pentru reabilitarea Manastirii Golia si aprobarea unui credit de angajament necesar pentru cresterea capacitatii portante a unor tronsoane din drumul judetean 248 Iasi-Vaslui.
Inca de la inceputul sedintei, presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, a afirmat ca spera ca toti alesii judeteni sa sustina proiectul autostrazii Iasi Targu Mures.
“Masterpanul isi propune dezvoltarea unitara si durabila a intregii Romanii, a tuturor regiunilor. pentru asta avem nevoie de infrastructura………… Singurul coridor aprobat este Iasi Targu Mures cu bani europeni,’ adeclarat Cristian Adomnitei, presedinte CJ Iasi .
In sprijinul lui Adomnitei a venit si deputatul PMP Petru Movila, care a participat la sedinta in calitate de observator.
“ Dincolo de competitia politica dincolo de orgolii este absolut necesar ca toti sa fim sustinatorii pe acelasi document al acestui proiect,” a declarat Petru Movila, deputat PMP.
O ultima sedinta de Consiliu Judetean din acest an va avea loc cel mai probabil in urmatoarele doua saptamani.

Material difuzat de Tele M: http://stiri.telem.ro/stiri/sedinta-importanta-la-cj-video–8045.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn