Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

România s-a racordat la Occident prin autostrada care ne leagă de Ungaria

Joi a fost turnat stratul de uzură pe o bucată de autostradă, consfinţindu-se astfel unirea autostrăzii noastre cu cea din Ungaria.

„Joi au fost finalizate lucrările de turnare a stratului de uzură care uneşte cele două bucăţi de autostradă, respectiv şoseaua din România cu cea din Ungaria. În prezent se lucrează la birourile punctului vamal, la gheretele de control, la copertină, au fost finalizate lucrările la parcarea în care pot opri peste 100 de vehicule de mare tonaj. Suntem în grafic cu lucrările. Dar asta nu garantează faptul că autostrada va fi dată circulaţiei. Pentru că mai există nişte aspecte şi acorduri interguvernamentale care trebuie stabilite de comun acord de cele două părţi, respectiv statul român şi cel maghiar”, au declarat surse din cadrul constructorilor, citate de aradon.ro.

Totuşi, chiar dacă lucrările la segmentul Pecica-Arad vor fi finalizate în luna iulie, aşa cum susţine constructorul, şoferii nu vor putea circula de la Arad până la Nădlac pe autostradă.

M43 este o autostradă aflată în construcție în Ungaria, ramificație a autostrăzii M5. În primăvara lui 2011 a fost dat în folosință primul segment al ei, între orașele Szeged și Mako, lucrându-se în continuare la segmentul dintre Mako și Nădlac, care a fost conectată cu autostrada A1 din România.

Pentru mai multe informații, vă recomandăm să accesați: www.7est.ro

Sursa foto: forum.peundemerg.ro

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn