Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

RELU FENECHIU, DESPRE AUTOSTRADA IASI – TARGU MURES: „DACA ACEST MASTER PLAN VA FI APROBAT, PUTEM UITA DE INVESTITII IN REGIUNEA MOLDOVA”

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, in prezent incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, si-a facut din nou simtita prezenta in spatiul public printr-o postare pe blogul personal. Relu Fenechiu se arata nemultumit de Masterplanul de transporturi prezentat de Ioan Rus si enumera mai multe argumente in favoarea construirii autostrazii Iasi – Targu Mures, transmite Digi 24.

In planurile Ministerului Transporturilor pana in anul 2030, asa cum au fost publicate in urma cu doua zile, nu apare si autostrada Iasi – Targu Mures. In postarea de pe blogul sau personal, Relu Fenechiu sustine ca “daca acest Master Plan va fi aprobat, putem uita de investitii in regiunea Moldova, putem uita de turism in Bucovina, putem sa constatam ca Europa va avea granita economica de rasarit de-a lungul Carpatilor Orientali! Ca sa nu mai vorbim de izolarea Chisinaului si, mai departe, a regiunii Odessa (pentru ca, cel putin la nivel declarativ, sustinem integrarea Republicii Moldova si a Ucrainei in Uniunea Europeana).”

Mai multe detalii puteți citi accesând: http://monitorul.com.ro/local/relu-fenechiu-despre-autostrada-iasi-targu-mures-daca-acest-master-plan-va-fi-aprobat-putem-uita-de-investitii-in-regiunea-moldova-51109.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn