Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

„Reactivarea acestui proiect atat de important – autostrada Iasi-Targu Mures”

Un nou an, alte sperante desarte. Niciunul dintre proiectele de anvergura ale Iasului, cu care s-au laudat toti politicienii, nu este prins in vederea finantarii in bugetul din 2015.

In proiectul intocmit de Guvern sunt prevazute investitii de 44,8 miliarde de lei, dar la Iasi nu va ajunge niciun leu. In schimb, alte orase vor primi bani pentru sosele de centura ori pentru construirea unor tronsoane de autostrada, desi aceleasi nevoi le are si Iasul.

Iasul, omis din nou de pe harta investitiilor. In ciuda nenumaratelor promisiuni facute chiar in orasul nostru de Victor Ponta, in bugetul pe 2015 nu sunt prinsi bani nici pentru noul spital regional de urgente, nici pentru soseaua de centura si nici pentru eventuala cofinantare a lucrarilor la autostrada. Proiectului bugetului pe 2015 i-a socat pe parlamentarii ieseni, inclusiv pe cei din PSD.

“N-am intrat in toate capitolele, dar, din ce am rasfoit, sigur, exista o oarece nemultumire a parlamentarilor PSD de Iasi cum a fost el proiectat, dar in toate amendamentele noi avem garantia ca vor fi sustinute si introduse in bugetul anului 2015. In primul rand discutam de reactivarea acestui proiect atat de important, autostrada Iasi-Targu Mures, al doilea amendament pe care il voi depune este cel legat de spital regional si, bineinteles, proiecte din colegiul meu”, a spus deputatul PSD Constantin Adascalitei.

Material publicat de TOPIASI

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn