Ponta a umplut din nou ţara de autostrăzi de hârtie. Mădălin Voicu, în şedinţa USL: „Hai, mă, nu exageraţi!”

Postat pe 3 decembrie 2013

Premierul Victor Ponta a prezentat în faţa grupurilor parlamentare ale USL planul de autostrăzi pe care Guvernul intenţionează să le realizeze. Ponta a propus chiar votarea unui proiect de lege în Parlament, prin care viitoarele guverne să fie obligate să respecte finalizarea acestor lucrări de infrastructură. În sală, prezentarea lui Ponta a trezit reacţii amuzante, deputatul PSD, Mădălin Voicu, când a văzut cum s-a înroşit harta de autostrăzi a exclamat: “hai mă, nu exageraţi”

Prim-ministrul a rostit de câteva ori că aceasta este o “strategie realistă” şi că reprezintă un proiect important al USL: “acela de a avea în mod realist o reţea de autostrăzi”. “Proiecte şi hărţi s-au făcut foarte mult înainte, dar s-au făcut puţine lucruri în mod real”, a reluat Ponta discursul despre faptul că aceste autostrăzi vor deveni realitate.

Alte informații puteți citi aici:
http://www.gandul.info/politica/ponta-a-umplut-din-nou-tara-de-autostrazi-de-hartie-madalin-voicu-in-sedinta-usl-hai-ma-nu-exagerati-11737498


Nici un raspuns pentru "Ponta a umplut din nou ţara de autostrăzi de hârtie. Mădălin Voicu, în şedinţa USL: „Hai, mă, nu exageraţi!”"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML