Po(a)nta: “autostradă sau drum rapid Iaşi – Târgu Mureş? Ha-ha-ha”

Postat pe 15 octombrie 2014

Victor Ponta a îngropat oficial, de faţă cu sute de PSD-işti, ideea unei autostrăzi sau măcar unui durm expres care să lege rapid Iaşul de Ardeal. “Vă dorim să fiţi nu doar premier şi ministru al Culturii ci şi ministru al Transporturilor, să ne faceţi autostradă sau drum expres spre Târgu Mureş”, i-a spus marţi seară un afacerist ieşean. Ponta s-a crispat instantaneu, apoi a zâmbit acru şi a râs nefast pentru Iaşi. Alături de el, “puternicul” Gheorghe Nichita se făcea că are treabă cu nişte foi.

Premierul a stat o zi la Iaşi, dar nu a oferit nimic Iaşului.

Victor Ponta a venit marţi dimineaţă special pentru a fi văzut de puhoiul de enoriaşi strâns în faţa Mitropoliei. Ca un “bun ortodox”, Ponta a urcat rapid pe o scenă special amenajată în faţa Mitropoliei, spre enervarea multor credincioşi care îngheţaseră peste noapte la coadă iar dimineaţă erau împiedicaţi de jandarmi să intre “peste rând” în curte. Singurul om pe care premierul l-a salutat neprogramat (adică în afara protocolului şi a recomandărilor lui Gheorghe Nichita) a fost rectorul UMF, Vasile Astărăstoae.

Mai multe detalii puteți citi aici:
http://www.topiasi.ro/homepage/topiasi/7284-po-a-nta-autostrad%C4%83-sau-drum-rapid-ia%C5%9Fi-t%C3%A2rgu-mure%C5%9F-ha-ha-ha.html


Nici un raspuns pentru "Po(a)nta: "autostradă sau drum rapid Iaşi - Târgu Mureş? Ha-ha-ha""


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML