Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Panaramă la singura acţiune pro autostradă a PSD Iaşi

Panaramă la singura acţiune pro autostradă a PSD Iaşi: unii parlamentari au chiulit, altul a venit beat şi a dormit pe masă iar Nichita a copiat discursul lui Adomniţei după care s-a rugat: “nu daţi vina pe mine”

Singura acţiune oficială a PSD Iaşi de susţinere a autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş s-a lăsat cu un scandal monstru: deşi era o şedinţă convocată chiar de Gheorghe Nichita, unii parlamentari ai Puterii au chiulit (senatorii Sorin Lazăr şi Marin Burlea), un altul a venit beat şi a dormit în plină şedinţă (Vasile Mocanu) iar şeful PSD Iaşi a copiat discursul de Opoziţie al lui Cristian Adomniţei. Invitat să semneze rezoluţia parafată joi de aproape 100 de oficiali din toată Moldova dar şi din Basarabia, Gheorghe Nichita a refuzat băgând imediat veşnica sa placă a “politizării proiectelor”. Dezgustat, şeful CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, a părăsit sala sub pretextul unei întâlniri cu IPS Pimen. Finalul a fost apoteotic: văzând că toţi membrii PSD prezenţi în sală au semnat rezoluţia întocmită de Adomniţei, Nichita a dat-o la întors ţipând că “suntem toţi vinovaţi dacă acest proiect nu va reuşi. NU e vina lui Nichita pentru că, chipurile, el ar fi la putere”.

Pentru mai multe informații, accesați:

http://www.topiasi.ro/homepage/topiasi/7689-panaram%C4%83-la-singura-ac%C5%A3iune-pro-autostrad%C4%83-a-psd-ia%C5%9Fi-unii-parlamentari-au-chiulit,-altul-a-venit-beat-%C5%9Fi-a-dormit-pe-mas%C4%83-iar-nichita-a-copiat-discursul-lui-adomni%C5%A3ei-dup%C4%83-care-s-a-rugat-nu-da%C5%A3i-vina-pe-mine.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn