Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

O bucăţică din autostrada Iași – Târgu Mureș a fost scoasă la coafat

“Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale anunță că astăzi (20.05.2015) a fost semnat contractul de servicii Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Târgu Mureș – Ditrău. Contractul a fost atribuit Asocierii Aecom Ingenieria SRL – Consitrans SRL – Search Corporation SRL și are o valoare totală de 22.713.614,42 lei fără TVA.

Finanțarea proiectului este asigurată din fonduri FEDR (85%) și Bugetul de Stat (GOR 15%). Proiectul are ca scop realizarea unui sector de autostradă între Târgu Mureș – Ditrău, în vederea asigurării infrastructurii de bază necesară cererii de transport în creștere, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier. Precizăm că durata contractului este de 17 luni”.

Anunţul a fost făcut de CNADR prin intermediul unui comunicat de presă. Compania nu oferă însă nici un fel de informaţie cu privire la studiul de fezabilitate pentru cel mai greu tronson al autostrăzii Târgu Neamţ – Ditrău. Partea de autostradă care ar traversa Carpaţii este cel mai dificil de realizat şi, în consecinţă, ultima pe lista de investiţii anunţată de Guvern.

Articolul a fost preluat din TopIași.ro

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn