Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Nichita: Am cerut audienţă la Ponta. Am obţinut alocări bugetare pentru autostradă, aeroport şi spital

Primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a mers în audienţă la premierul Victor Ponta şi a obţinut, în urma discuţiilor, alocări bugetare concrete pentru proiectele regionale precum autostrada Est-Vest, dar şi aeroportul şi spitalul de urgenţă.

“Am cerut o audienţă la primul-ministru pentru că sunt o serie de proiecte importante pe care noi le-am asumat politic înainte de alegerile generale. Este un manifest care cuprinde zece proiecte ale celor care au fost candidaţii USL pentru judeţul Iaşi şi din cele zece proiecte, sigur, la un moment dat, în buget nu se regăsea mai nimic. Şi era foarte important să vedem dacă putem stabili un grafic pentru fiecare proiect şi eventual un sistem de finanţare”, a precizat Nichita, pentru MEDIAFAX, după discuţiile cu premierul Victor Ponta.

Nichita a spus că, în cadrul convorbirii, premierul i-a transmis că va susţine finanţarea autostrăzii Est-Vest, Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş-Câmpia Turzii, iar tronsonul Neamţ-Iaşi-Ungheni va fi bugetat pentru 2014-2020, astfel încât lucrările să poată fi demarate.

Mai multe detalii citește aici:
http://www.mediafax.ro/social/nichita-am-cerut-audienta-la-ponta-am-obtinut-alocari-bugetare-pentru-autostrada-aeroport-si-spital-11709546

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn