Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Movilă: Am iniţiat o rezoluţie în CL privind autostrada încă din luna martie, dar nu am primit nici un răspuns

Deputatul PMP Petru Movilă afirmă că a iniţiat o rezoluţie în Consiliul Local privind susţinerea proiectului autostrăzii încă din luna martie, el referindu-se la un demers similar al liberalilor în şedinţa de ieri a CL.

Movilă spune că in martie, cand a propus documentul, USL se afla la guvernare.
„Adresa, solicitarea unei rezoluţii, a fost transmisă atât către Primărie cât şi către CJ Iaşi. Conform practicii cu care ne-a obişnuit Primăria Iaşi, identică cu cea de astăzi, nici până la acest moment Primăria nu ne-a răspuns la acest demers”, spune deputatul PMP.
Strâns cu uşa de societatea civilă, dar şi de consilierii PNL, primarul Gheorghe Nichita a declarat ieri în şedinţa de CL că sprijină proiectul autostrăzii şi că va face lobby pe lângă premierul Victor Ponta.
Subiectul a fost ridicat în şedinta CL de Marius Dangă, şeful consilierilor PNL, care a venit şi cu o rezoluţie care să fie semnată de toţi consilierii. Documentul a trecut pe la fiecare consilier, dar pe traseu, s-a pierdut fără urmă.

Sursa materialului: http://www.jurnalvirtual.ro/2014/11/29/movila-am-initiat-o-rezolutie-in-cl-privind-autostrada-inca-din-luna-martie-dar-nu-am-primit-nici-un-raspuns/

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Alte articole

Distribuie

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn