Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Poliția Română – SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07:00

Data: 01 Noiembrie 2023

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 147, în localitatea Fetești, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier între două autocamioane, soldat doar cu pagube materiale, însă unul dintre autovehicule a rămas imobilizat pe suprafața de rulare. Coliziunea s-a produs pe tronsonul de drum unde se efectuează lucrări de reabilitare a podului peste brațul Borcea, zonă în care se circulă doar pe sensul către Constanța, pe câte o bandă, în fiecare direcție. În urma accidentului, traficul se desfășoară pe o singură bandă, dirijat, în direcția către București. Valorile de trafic sunt scăzute, se acționează pe extragerea autocamionului imobilizat.

Circulația rutieră este oprită pe un sens, pe DN2 Adjud-Bacău, în zona localității Răcăciuni, județul Bacău, după ce, în cursul nopții, un autotren s-a răsturnat pe partea carosabilă, nefiind persoane rănite. Se acționează pentru extragerea autovehicului în afara carosabilului și se estimează reluarea traficului în 45-60 de minute.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Argeș, Botoșani, Brașov, Covasna, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Iași, Tulcea și Vaslui.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară preponderent pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!

Informatie preluată de la https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/situatia-traficului-la-ora-07-001698814890

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn