Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Poliția Română – SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07.00

Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 07.00

Data: 20 Februarie 2023

Ora: 07:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulația rutieră este oprită pe DN 13C, între localitățile Cristur și Bisericani, la kilometrul 27, județul Harghita, după ce un pârâu local a ieșit din matcă și a inundat partea carosabilă. Se acționează cu utilaje pentru curățarea suprafeței de rulare și se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Este semnalat polei, carosabilul fiind alunecos, pe DN 15, între loc. Toplița-Borsec, județul Harghita, dar și pe DN 12C, în loc. Lacu Roșu, județul Harghita. Se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.

Este semnalată ninsoare slabă în zona montană a județelor Brașov, Prahova și Vrancea, fără depuneri pe partea carosabilă, iar în județul Gorj, pe DN 67C, între km. 22 -34, stațiunea Rânca, zăpada este viscolită, fiind un strat de 1 cm de zăpadă pe carosabil. Se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie pe autostrăzile A2 București-Constanța, tronsonul kilometric 64 -212, A3 București-Ploiești, tronsonul kilometric 43 – 68 și A4 Ovidiu-Agigea, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Dacă partea carosabilă este alunecoasă ori acoperită cu zăpadă, reduceți considerabil viteza pentru a putea opri în condiții de siguranţă și nu bruscați comenzile autovehiculelor. Folosiți frâna de motor pentru încetinire!

Nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule staționate și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!

Informatie preluată de la https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/situatia-traficului-la-ora-07-001676869127

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Alte articole

Distribuie

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn