Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Poliția Română – SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 06:45

Sursa: INFOTRAFIC   Categorie: Stire   

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 06:45

Data: 15 Februarie 2022

Ora: 06:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Traficul se desfășoară îngreunat, pe un fir, pe DN2 București-Urziceni, la ieșire din loc.Lilieci, județul Ialomița, acolo unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, două persoane au suferit leziuni, una dintre ele fiind încarcerată, rănită grav.

Este semnalată ceață, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe anumite porțiuni, pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 64 (loc. Lehliu Gară) – 144 (loc.Fetești). Nu sunt evenimente rutiere înregistrate.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A3 București-Ploiești și DN1 Ploiești-Brașov se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații și cu vizibilitate bună.

Se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, valorile de trafic fiind ridicate începând din localitatea Ciorogârla, jud. Ilfov.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Informatie preluată de la https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/situatia-traficului-la-ora-06-451644900814

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn