Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Moldova vrea Autostrada: Impresii post-eveniment Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015

Vineri, 3 aprilie, delegația „Moldova vrea Autostradă” de la Iași s-a întâlnit cu susținătorii campaniei din filiala Vaslui. Evenimentul a avut loc la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui și a reprezentat o oportunitate excelentă de analiză a tendințelor actuale ale mediului de afaceri din județul Vaslui și din întreaga regiune.

La dezbaterile din cadrul Conferinței Afaceri.ro Vaslui 2015 s-a abordat și subiectul relevanței dezvoltării infrastructurii de transport, aceasta fiind o cauză importantă a situației investițiilor din regiunea de Est a României.

Ne bucurăm că autoritățile locale și întreprinzătorii din Vaslui susțin campania civică „Moldova vrea Autostradă”. Efortul nostru comun de promovare a importanței ralierii la normele unei infrastructuri moderne va conduce la rezultate pozitive pentru dezvoltarea economică a întregii regiuni a Moldovei.

Alte informații despre programul național de conferințe organizate de Arhipelago și A.P.E.C. pot fi consultate pe pagina oficială afaceri.ro.

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn