Moldova vrea Autostrada: Impresii post-eveniment Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015

Postat pe 8 aprilie 2015

Vineri, 3 aprilie, delegația „Moldova vrea Autostradă” de la Iași s-a întâlnit cu susținătorii campaniei din filiala Vaslui. Evenimentul a avut loc la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui și a reprezentat o oportunitate excelentă de analiză a tendințelor actuale ale mediului de afaceri din județul Vaslui și din întreaga regiune.

La dezbaterile din cadrul Conferinței Afaceri.ro Vaslui 2015 s-a abordat și subiectul relevanței dezvoltării infrastructurii de transport, aceasta fiind o cauză importantă a situației investițiilor din regiunea de Est a României.

Ne bucurăm că autoritățile locale și întreprinzătorii din Vaslui susțin campania civică „Moldova vrea Autostradă”. Efortul nostru comun de promovare a importanței ralierii la normele unei infrastructuri moderne va conduce la rezultate pozitive pentru dezvoltarea economică a întregii regiuni a Moldovei.

Alte informații despre programul național de conferințe organizate de Arhipelago și A.P.E.C. pot fi consultate pe pagina oficială afaceri.ro.


Nici un raspuns pentru "Moldova vrea Autostrada: Impresii post-eveniment Conferinta Afaceri.ro Vaslui 2015"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML