Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Moldova cere Guvernului autostrada

Peste 100 de politicieni si oameni de afaceri din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est si din Republica Moldova au semnat o rezolutie prin care cer Guvernului reintroducerea autostrazii in masterplanul de transport al Romaniei.

Astazi, la Piatra Neamt, sub egida “Autostrada pentru Moldova”, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a strans la un loc factori de raspundere din judetele si raioanele de pe ambele parti ale Prutului pentru a se gasi o solutie astfel incat zona sa beneficieze de autostrada, care este vitala pentru dezvoltarea economica.
Oameni de afaceri, parlamentari, presedinti de consilii judetene, primari din Regiunea de Dezvoltare Nord Est, 7 sefi de raioane si un vice-ministru din Republica Moldova au raspuns apelului lui Cristian Adomnitei. Chiar daca liderii PSD din Iasi nu si-au dezmintit atitudinea si au lipsit, printre cei prezenti la Piatra Neamt s-a numarat fratele lui Dan Sova, fost ministru in Guvernul Ponta.

Pentru mai multe informații, vă recomandăm: http://www.stiri.telem.ro/stiri/moldova-cere-guvernului-autostrada-video–8034.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn