Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Mobilizarea generala pentru proiectul autostrazii Iasi – Targu Mures poate fi considerata o lectie pentru toti politicienii

Deputatul Blăjuţ, hotărât să protesteze dacă proiectul autostrăzii este lăsat baltă

Proiectele importante ale Iaşului trebuie susţinute de toată lumea. Deputatul indepen­dent Viorel Blăjuţ ne-a declarat că este nevoie de un acord de principiu între toate forţele politice pentru ca Iaşul să se poată dezvolta.
„Este nevoie de o schimbare în modul nostru de gândi politica la nivel local. Aşa cum am spus-o de mai multe ori, inclusiv de la tribuna Parlamentului, pentru ca Iaşul să se dezvolte avem nevoie de consens în ceea ce priveşte toate proiectele importante. Eu ştiu că putem lucra împreună pentru binele ieşenilor, şi voi da ca exemplu mobilizarea generală pentru proiectul autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş. După o întâlnire pe această temă, între toate forţele politice, întâlnire pe care o consider istorică, ştiu că pesediştii ieşeni au bătut la Bucureşti cu pumnul în masă. Ni s-a promis o autostradă, atunci să ni se facă o autostradă.
Pentru prima dată, guvernanţii au înţeles că, pentru a fi consideraţi legitimi, trebuie să-şi respecte angajamentele luate în faţa alegătorilor. Nu ascund că eu însumi pregăteam un protest vehement împotriva Guvernului, dacă nu şi-ar fi schimbat punctul de vedere asupra acestui proiect atât de important pentru noi. Şi voi recurge la acest protest dacă lucrurile nu vor merge în direcţia cea bună. Iată că împreună am putut sensibiliza Guvernul. E o lecţie pentru toţi.
De aceea, eu cer încheierea unui acord de principiu între toate forţele politice pentru sprijinirea tuturor proiectelor importante ale Iaşului. Fie că vorbim de spitalul de urgenţe sau de locuinţe pentru tineri. Văd că în ultimul timp şi Guvernul a devenit un adept al consensului politic şi nu un permanent generator de scandaluri politice“, ne-a de­cla­rat deputatul independent Viorel Blăjuţ.

Pentru mai multe informații, vă recomandă să accesați: http://www.ziaruldeiasi.ro

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn