Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, după ruşinea de pe DN1. „Eu îmi dau demisia singur, nu trebuie să mi-o ceară nimeni”

Postat pe 6 ianuarie 2015

Actualul ministru al Transporturilor, Ioan Rus, le promite românilor că nu vor mai sta înţepeniţi, cu orele, de sărbători, între Comarnic şi Braşov, decât, cel mult, vreo patru ani. Ca soluţie de avarie, le pregăteşte încă un DN, pe Valea Doftanei. El a declarat pentru gândul.info că nu se gândeşte la demisie, „o treabă uşor de făcut, când n-ai chef de muncă”, ci se preocupă, în această perioadă, de „rezolvarea aranjamentelor financiare necesare, care vor crea posibilitatea demarării lucrărilor importante, prevăzute în masterplanul general de transport – tronsonul Comarnic – Braşov, pe A3; tronsonul Piteşti – Sibiu, pe A1, un nou DN, pe Valea Doftanei, lărgirea cu o bandă, pe anumite zone a drumului de pe Valea Oltului, eventual Autostrada Transilvania–Moldova, precum şi autostrada Constanţa–Tulcea–Brăila”.

Pentru mai multe informații, puteți accesa: http://www.gandul.info/politica/ministrul-transporturilor-ioan-rus-dupa-rusinea-de-pe-dn1-eu-imi-dau-demisia-singur-nu-trebuie-sa-mi-o-ceara-nimeni-13747241


Nici un raspuns pentru "Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, după ruşinea de pe DN1. „Eu îmi dau demisia singur, nu trebuie să mi-o ceară nimeni”"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML