Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Ministrul Rus, către şefii CNADNR: „Voi sta cu ochii pe dumneavoastră!”

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a transmis joi şefilor CNADNR că “nu va tolera nicio abatere de la respectarea termenelor de execuţie şi a angajamentelor asumate”, precizându-le că „va sta cu ochii” pe ei.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a avut joi prima întâlnire cu managementul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi directorii din structurile regionale ale companiei, după ce CNADNR a trecut din nou în subordinea ministerului, a anunţat guvernul.

“La finalul întâlnirii, ministrul a reamintit conducerii CNADNR că nu va tolera nicio abatere de la respectarea termenelor de execuţie şi a angajamentelor asumate, precizându-le că ‘Voi sta cu ochii pe dumneavoastră!’ “, se arată într-un comunicat de la Ministerul Transporturilor.

Rus a anunţat marţi că, “de mâine”, CNADNR va avea un “plan de management”. “În 25 de ani nu a avut niciodată. Deci, criterii clare după care îi analizăm, după care le spunem că sunt buni, răi, nu au existat niciodată în această companie. Vor exista începând de mâine, de îndată ce va intra sub jurisdicţia noastră”, a afirmat Rus, într-o conferinţă de presă.

“Dacă domnul Neaga (Narcis Neaga, directorul general al CNADNR – n. r.) şi echipa dânsului vor veni în cel mai scurt timp cu un plan de management (…), după care să putem discuta, poate să stea liniştit 100 de ani de aici înainte. Dacă nu are aceste lucruri, nu se gândeşte în aceşti termeni, poate să-şi adune lucrurile din birou începând de mâine, de când va fi Hotărârea de Guvern prin care CNADNR este la Ministerul Transporturilor”, a declarat ministrul Transporturilor.

Sursa materialului: http://www.gandul.info/financiar/ministrul-rus-catre-sefii-cnadnr-voi-sta-cu-ochii-pe-dumneavoastra-13767749

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn