Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Mascarada proiectului Autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş

Oficialii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România au amânat din nou licitaţia privind revizuirea documentaţiilor tehnice la artera rutieră care ar urma să unească Moldova de vestul ţării * iniţial, deschiderea ofertelor pentru cele trei tronsoane ale autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş a fost programată pentru 17 iulie * după numeroase tergiversări, săptămâna trecută s-a lansat un nou termen, al şaptelea, pentru demararea licitaţiei, respectiv 5 noiembrie * un document oficial semnat de şefii Ministerului Transporturilor arată clar că, până în acest moment, nu există nici măcar asigurată finanţarea pentru refacerea celor trei studii.
Refacerea documentaţiei tehnice pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş se dovedeşte o adevărată piatră de moară. Pentru a şaptea oară, oficialii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au anunţat o nouă dată pentru deschiderea ofertelor la „Revizuirea Studiului de Fezabilitate“ pentru cele trei tronsoane care alcătuiesc viitoarea Autostradă Iaşi-Târgu Mureş. Acest drum, care ar trebui să asigure legătura rutieră între Moldova şi vestul ţării, a fost împărţit în trei tronsoane şi scos la licitaţie în tot atâtea contracte. Ofertele pentru revizuirea documentaţiei tehnice trebuiau deschise la 17 iulie, însă licitaţiile au fost amânate de şase ori. Cel de-al şaptelea termen pentru deschiderea ofertelor lansat săptămâna trecută este 5 noiembrie 2014.
Mai multe informații puteți citi aici: http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/economie/mascarada-proiectului-autostrazii-iasi-targu-mures–172921.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn