Marius Danga despre Nichita: Dincolo de a fi un cocos puternic aici la Iasi, sa-l vedem batand in masa si la Bucuresti pentru autostrada

Postat pe 7 ianuarie 2015

Liderul filialei municipale a PNL Iaşi Marius Dangă a spus aseară în emisiunea Linia Întâi la TeleM că are speranţe mici ca autostrada Iaşi-Tg Mureş să fie prinsă în Masterplanul General de Transport.

El a precizat că primarul Gheorghe Nichita ar trebui să fie un avocat sincer al autostrăzii, remarcând faptul că edilul ieşean a susţinut la un moment dat ca între Iaşi şi Tg Mureş să fie construit un drum expres.
„Dincolo de a fi un cocoş puternic aici la Iaşi, să-l vedem pe Nichita bătând cu aceeaşi putere în masă pentru acest proiect. Speranţele ca autostrada să fie prinsă în Masterplan sunt mici, pentru că am văzut îndârjirea celorlalţi”, a afirmat Marius Dangă.
Prezent în aceeaşi emisiune, jurnalistul Ionuţ Benea a spus că eşecul pe proiectul cu autostrada arată că Iaşul nu are un politician puternic la Bucureşti care să susţină cauza.
„Nichita spune că e puternic, dar nu am văzut proiecte mari aduse de la Bucureşti”, a apreciat jurnalistul. Ionuţ Benea nu crede că autostrada va fi prinsă în Masterplanul General de Transport.

Materialul a fost publicat de Tele M.


Nici un raspuns pentru "Marius Danga despre Nichita: Dincolo de a fi un cocos puternic aici la Iasi, sa-l vedem batand in masa si la Bucuresti pentru autostrada"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML