„Vrem autostradă în Moldova! Am putea merge la Bruxelles, peste capul Bucureștiului!”

Postat pe 7 noiembrie 2017

„Municipiul Iași își va putea opri dezvoltarea dacă nu se va lega în cel mai scurt timp posibil de vestul României, printr-o autostradă”. Este semnalul lansat la RFI de președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, Paul Butnariu.

Circa 2000 de persoane au participat sâmbătă, în centrul municipiului Iași, la un miting de susținere a construirii autostrăzii Ungheni-Iași-Tîrgu Mureș.

Președintele camerei de comerț ieșene spune că va realiza un studiu tehnic privind necesitatea realizării acestui obiectiv și critică guvernul de la București pentru lipsa de susținere a acestei regiuni sărace a României. Paul Butnariu afirmă că va milita pentru realizarea unei asocieri cu mai multe județe din Regiunea Nord-Est, pentru a duce proiectul autostrăzii direct la Bruxelles, peste capul autorităților centrale. (autor: Ovidiu Nahoi, sursa și înregistrarea radio: RFI România)

 


Un raspuns pentru "„Vrem autostradă în Moldova! Am putea merge la Bruxelles, peste capul Bucureștiului!”"

  • Geangalau Anton
    18 ianuarie 2018 (9:50)
    Raspunde

    Da. Suntem multe milioane de moldoveni. La alegerile din 2019 să votăm numai acel partid care va avea în program trecerea imediată la construirea autostrăzii Iasi – Tg.Mures.


Ai o parere despre subiectul de mai sus?

Poti folosi cod HTML