Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Întâlnirea Ministrului Transporturilor, Ioan Rus, cu reprezentanții conducerii Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR)

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a avut marți, 17.02.2015, o întâlnire cu reprezentanții conducerii Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), pentru a discuta problemele curente și stadiul proiectelor în derulare.

„Foarte important mi se pare ca în perioada următoare să se adopte o serie de măsuri care să repoziționeze și să eficientizeze activitatea CNADNR, astfel încât compania să nu mai fie un simplu intermediar între Bugetul de Stat și companiile private, ci să devină un jucător activ pe piața infrastructurii rutiere din România.Trebuie grăbit procesul prin care să se producă o schimbare de fond a activității CNADNR.

Având în vedere importanța activității CNADNR, relația directă a acesteia cu cetățeanul, vă solicit încă o dată să luați măsuri rapide pentru finalizarea proiectelor începute, pentru soluționarea problemelor de natură juridică avute cu antreprenorii. Avem o listă cu punctele critice ale companiei. Așa că trebuie să luăm fiecare proiect în parte și să găsim soluții de finalizare a acestora”.

În acest context, directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, a comunicat că până la sfârșitul acestei luni va prezenta un Plan de management al CNADNR pentru 2015, parte a unui program multianual până în 2020.

“Vreau ca până la următoarea ședință să identificăm și să prioritizăm proiectele strategice, vreau soluții clare și fapte concrete la problemele discutate. Vreau mai multă atenție și determinare în ceea ce faceți, a subliniat Ministrul Transporturilor la finalul întâlnirii.

Sursa materialului: Ministerul Transporturilor 

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn