Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Întâlnire maraton la primărie pe tema autostrăzii

Nichita s-a comportat de parcă PSD ar fi în opoziţie. Cel mai vehement a fost deputatul Blăjuţ: Trebuie măsuri mai intransigente, poate să adunăm oameni să protesteze la Bucureşti

15 parlamentari au fost prezenţi azi la primărie la întâlnirea convocată de primarul Nichita: Constantin Adăscăliţei, Florin Constantinescu, Gheorghe Emacu, Petru Movilă, Camelia Bogdănici, Viorel Blăjuţ, Costel Alexe, Sorin Iacoban, Cristina Nichita, Mihaela Popa, Neculai Răţoi, Anghel Stanciu, Anton Doboş, Grigore Crăciunescu şi Vasile Mocanu.
Totul a semănat cu o terapie de grup în care vorbitorii, de la A la Z au susţinut necesitatea construirii autostrăzii.
Interesant, PSD s-a comportat de parcă ar fi trecut în opoziţie. A fost taxat în special ministrul Transporturilor Ioan Rus.
Primarul Gheorghe Nichita, totodată liderul PSD Iaşi, a spus că dacă Master Planul General de Transport, prezentat în luna octombrie de Ministerul Transporturilor va fi aprobat de guvern în formula actuală, Moldova va fi supusă izolării.
„Trebuie să ne trezim şi să-i facem pe cei din Ministerul Transporturilor să înţeleagă că e nevoie de o dezvoltare echitabilă a ţării. Este posibil ca unii oameni din guvern să se gândească doar la regiunile lor. Autostrada Est-Vest înseamnă dezvoltarea unei treimi din această ţară. Trebuie reanalizat acest doument de către Ministerul Transporturilor”, a declarat Gheorghe Nichita.

Pentru mai multe informații, accesați: http://www.jurnalvirtual.ro/2014/12/05/intalnire-maraton-azi-la-primarie-pe-tema-autostrazii-nichita-s-a-comportat-de-parca-psd-ar-fi-in-opozitie-cel-mai-vehement-a-fost-deputatul-blajut-trebuie-masuri-mai-intransigente-poate-sa-adunam/

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn