Infrastructura nu-i afecteaza pe transportatori, se lovesc toti de aceleasi probleme, dar ii goneste pe investitori

Postat pe 3 aprilie 2015

Starea infrastructurii şi ritmul în care aceasta se dezvoltă până la standardele europene sunt elemente cheie luate în calcul de investitori atunci când vor să deschidă o unitate de producţie, iar acest lucru îi influenţează direct şi pe transportatorii de marfă.

„Dacă discutăm din punctul nostru de vedere, al transportatorului, situaţia infrastructurii din România nu ne afectează deoarece şi concurenţii noştri utilizează aceleaşi drumuri ca şi noi şi au aceleaşi condiţii. Dar această infrastructură este un element cheie atunci când investitorii decid să investească sau nu în România. Un investitor se uită şi la pregătirea angajaţilor, dar şi la infrastructură. Dacă în Ungaria şi Bulgaria infrastruc­tura se dezvoltă şi în România nu, cu siguranţă avem un mare dezavantaj aici”, a spus Albin Budinsky, directorul general al DB Schenker Logistics Ro­mânia, cea mai mare companie de transport şi logistică de pe piaţa locală.

Sursa articolului: Ziarul Financiar


Nici un raspuns pentru "Infrastructura nu-i afecteaza pe transportatori, se lovesc toti de aceleasi probleme, dar ii goneste pe investitori"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML