Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

„În 2018 vom avea o autostradă Est-Vest”

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, susţine că Moldova şi Transilvania vor fi legate printr-o autostradă în următorii patru ani.
Declaraţia lui Rus a venit în contextul în care Ministerul a revizuit în urmă cu câteva zile masterplanul de transport. Însă, nici în această variantă, Moldova nu este inclusă cu vreun km de autostradă până la orizontul anului 2021. „Până în 2018, prioritate zero în acest Master Plan, dincolo de toate reţelele care să asigure interconectivitate între diverse localităţi, regiuni etc., se găsesc două lucruri esenţiale: două transcarpatice sud-nord, prin Piteşti şi prin Braşov, şi două transcarpatice una Bacău — Braşov şi una de la Târgu Neamţ, pe la Poiana Largului, care să coboare, de asemenea, în Transilvania”, a spus Rus, la sfârşitul săptămânii trecute. El a continuat afirmând că 2018 poate fi anul în care România va avea „două autostrăzi transcarpatice, cel puţin câte o transcarpatică sud-nord şi est-vest”. El a dat asigurări că există finanţare în acest sens.

Mai multe detalii, aici: http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/politica/a-in-2018-vom-avea-o-autostrada-est-vesta–175377.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn