Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Fenechiu: “autostrada Iaşi – Târgu Mureş poate fi făcută cu 1/3 din preţul avansat de PDL”

“Autostrada Iaşi-Târgu Mureş nu va putea fi niciodată realizată din fonduri guvernamentale sau europene, darămite prin investiţii străine dacă se menţine proiectul avansat de miniştrii Boagiu şi Berceanu, cel de 9 miliarde euro. Eu am refăcut proiectul şi cred că se poate discuta de o sumă de 4 miliarde euro, sumă care, la o licitare corectă, se poate apropia de doar 3 miliarde euro”, susţine fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu.

El a admis că actuala guvernare nu a identificat resursele prin care să fie realizată această mare promisiune făcută de USL ieşenilor dar că-i va cere sâmbătă lui Victor Ponta să facă ceva în acest sens: “PSD Iaşi sunt convins ca susţine proiectul. Daca-i intrebati, nu cred ca va vor spune ca nu-l sustin. Eu mi-as dori sa fim alaturi cu totii si sa batem cu pumnul in masa ca e nevoie de acest proiect. In intalnirea pe care o sa o am cu reprezentantii din regiunea Moldovei eu le voi prezenta punctul meu de vedere si astept si punctul lor de vedere pentru a aduce argumente in sprijinul constructiei acestei autostrazi”, a declarat Relu Fenechiu, preşedinte PNL Iaşi.

Mai multe informatii puteti gasi aici: http://www.topiasi.ro/homepage/eveniment/4583-fenechiu-autostrada-ia%C5%9Fi-t%C3%A2rgu-mure%C5%9F-poate-fi-f%C4%83cut%C4%83-cu-1-3-din-pre%C5%A3ul-avansat-de-pdl.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn