Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

ERORI GRAVE pe noile panouri rutiere din Iaşi. Drumul spre Bucureşti, prin Suceava

Dacă un şofer străin de Iaşi vine dinspre Sculeni sau Târgu Frumos, să spunem, şi vrea să tranziteze Iaşul pentru a ajunge la Bucureşti prin Vaslui, va avea o mare problemă. Şi asta nu din cauza aglomeraţiei din trafic, ci tocmai din cauza noilor panouri rutiere de orientare puse de Primărie pe ruta Păcurari – Fundaţie – Independenţei – Elena Doamna. În timp ce GPS-ul de pe bord îi va indica acestui şofer că la Vaslui se ajunge pe DN 24, prin Bucium, aşa cum este şi normal, toate indicatoarele îi vor arăta cu insistenţă altceva: că la Vaslui se ajunge numai pe DN 15D.

Un drum ce nici măcar nu trece prin judeţul Iaşi, fiind pe ruta Roman – Buhăieşti – Vaslui. La fel, dacă un alt şofer va vrea să meargă la Bucureşti prin Roman-Bacău, GPS-ul îi va indica Drumul European 583, aşa cum e şi normal, în timp ce noile indicatoare din oraş îţi arată că spre Roman şi Bucureşti trebuie să mergi pe DE 58, drum care în realitate este cel spre Hârlău-Botoşani şi spre Suceava. Ca să nu mai spunem că, dacă nu ştiaţi, tot potrivit noilor panouri, şoseaua care iese prin Copou şi merge la Movileni este drum naţional. Cireaşa de pe tort este însă prezenţa pe multe panouri, la concurenţă şi adesea mai bine amplasată decât destinaţii importante precum Bucureşti, Vaslui, Roman, Albiţa sau altele, a localităţii Podeni. Cum, nu ştiaţi de Podeni? Este un sat din comuna vasluiană Vultureşti, care la recensământul din 2002 avea exact 15 locuitori! Cum este posibil aşa ceva, domnilor edili, taman pe cele mai mari panouri de orietare care se găsesc în acest moment în oraş?

Mai multe informații puteți citi aici:
http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/erori-grave-pe-noile-panouri-rutiere-din-iasi-drumul-spre-bucuresti-trece-prin-suceava-si-botosani–78218.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Alte articole

Distribuie

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn