E oficial: guvernul PSD ţepuieşte grosolan Moldova cu autostrada

Postat pe 12 decembrie 2014

Master Planul General de Transport, documentul cheie care va sta la baza obtinerii fondurilor europene in infrastructura in exercitiul financiar 2014 – 2020, a fost bătut în cuie de Ministerul Transporturilor, anunţă surse HotNews.ro. Potrivit hărţii publicate de cel mai influent site de ştiri din România, autostrada Iaşi Târgu Mureş nu există până în anul 2020 nici măcar ca organizare de şantier. Aceasta în condiţiile în care reprezentanţii PSD Iaşi au recunoscut în ultimele zile că “Moldova e condamnată la sărăcie fără autostradă. Garantat e condamnată”.

Şantierul ar putea fi deschis abia după 2022

În 2012 Victor Ponta se lăuda de răguşea că “USL iubeşte Iaşul”, promiţând atunci construcţia autostrăuzii spre Vest. În octombrie 2014, înainte de alegerile prezidenţiale, Ponta a pretins iar că el reprezintă USL şi va respecta toate promisiunile făcute. Master Planul întocmit de guvernul Ponta în decembrie 2014 arată însă că mult promisa autostradă Iaşi – Târgu Mureş ar putea fi construită abia după 2022. Mai importantă este pentru guvernul PSD o autostradă Ploieşti – Bacău, deşi această rută nu e finanţată din fonduri europene aşa cum ar fi ruta Moldova – Ardeal.

Pentru informații suplimentare, vă recomandăm să accesați:
http://www.topiasi.ro/homepage/topiasi/7742-e-oficial-guvernul-psd-%C5%A3epuie%C5%9Fte-grosolan-ia%C5%9Ful-cu-autostrada.html


Nici un raspuns pentru "E oficial: guvernul PSD ţepuieşte grosolan Moldova cu autostrada"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML