Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Deputatul Viorel Blăjuţ: «Premierul Ponta a vizitat Iaşul de mai multe ori şi ne-a vorbit despre Marea Unire a românilor. De ce nu se face autostradă?»

„Am vorbit de multe ori – de la tribuna Parlamentului -, şi voi mai vorbi despre proiectul autostrăzii est-vest, Iaşi-Tg. Mureş. Dar am făcut acest lucru tocmai pentru că şi guvernanţii de azi l-au pomenit de nenumărate ori. Mai ales atunci când au cerut votul ieşenilor!

La un moment, nu cu multă vreme în urmă, ni s-au oferit, nouă, ieşenilor, chiar anumite date tehnice. Cât va costa autostrada, când va începe, pe unde va trece, când se va încheia. O făcea domnul Şova, ministrul marilor proiecte de infrastructură, care promitea solemn că acest proiect va fi dus la îndeplinire, cât mai rapid cu putinţă. Dar domnul Şova a plecat, nu pe autostrada est-vest, şi a venit domnul Rus.
Iar domnul Rus a spus că nu se va mai face niciun fel de autostradă est-vest, dar că e posibil ca, în viitorul foarte îndepărtat, să se construiască un drum expres Iaşi-Tg. Mureş. Dar nu se ştie exact când! Culmea este că acelaşi domn Rus recunoştea, într-o conferinţă de presă ţinută la Cluj, că izolarea Moldovei va produce în viitorul apropiat convulsii sociale din ce în ce mai periculoase pentru România!”

Pentru mai multe detalii, vă recomandăm: http://www.jurnalvirtual.ro/2014/11/05/deputatul-viorel-blajut-%C2%ABpremierul-ponta-a-vizitat-iasul-de-mai-multe-ori-si-ne-a-vorbit-despre-marea-unire-a-romanilor-de-ce-nu-se-face-autostrada%C2%BB/

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn