Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Cum se pierd zeci de milioane de euro destinate autostrăzilor

Europenii ne dau bani, iar autoritățile nu sunt în stare să facă drumuri. Dacă tronsoanele începute nu vor fi gata la anul, când este termenul limită, UE va tăia finanțările. Mai mult, va trebui să returnăm și sumele cheltuite.

Nouă ani am avut la dispoziție să cheltuim banii alocați de Uniunea Europeană pentru construirea de autostrăzi și drumuri naționale în exercițiul financiar european 2007-2015, asta după ce autoritățile au primit o derogare de trei ani, în 2012. În prezent, 10 tronsoane de autostradă nu s-au finalizat, riscăm să pierdem banii alocați și să ne căutăm în buzunare- ca să plătim de la buget construirea tronsoanelor care nu vor fi gata. Contactat de „Evenimentul zilei”, directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), Narcis Neaga, susține că se lucrează la foc continu și că se discută cu europenii pentru a vedea cum se poate rezolva problema, în caz că nu vor fi gata tronsoanele.

Mai multe informații puteți citi accesând: http://www.evz.ro/cum-se-pierd-zeci-de-milioane-de-euro-destinate-autostrazilor.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Alte articole

Distribuie

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn