Cum a fost în Piaţa Unirii la Iaşi, de Ziua Naţională. Adomniţei a vorbit despre autostradă, Nichita a îndemnat la unitate şi solidaritate

Postat pe 2 decembrie 2014

Câteva mii de ieşeni au participat la manifestările desfăşurate în Piaţa Unirii. Preşedintele Consiliului Judeţean Cristian Adomniţei a spus în discursul său că dincolo de vorbe frumoase, Iaşul are nevoie de o autostradă către Ardeal.

Manifestările au început cu un concert de muzică populară susţinut de Laura Lavric, Petrică Mâţu Stoian, Zenaida Julea şi Nicolae Glib, după care au urmat o slujbă religioasă, discursurile oficialităţilor ieşene şi depuneri de coroane de flori.
În discursul său rostit în faţa câtorva mii de oameni, preşedintele Consiliului Judeţean Cristian Adomniţei (PNL) a spus că unirea nu trebuie să se facă doar în cuget şi simţiri, ci este necesar ca naţia română să se unească în infrastructură.
Adomniţei a spus că Iaşul are nevoie de o autostradă care să lege Moldova de Ardeal, el adăugând că pentru acest proiect „este necesar să muncim toţi, indierent de opţiunile politice”.
La rândul său, primarul PSD Gheorghe Nichita a declarat că în „ciuda unor entuziasme de moment, este nevoie de raţiune”, el apreciind că „proiectele pot fi realizate doar printr-un efort comun”.

Pentru detalii suplimentare, accesați:
http://www.jurnalvirtual.ro/2014/12/01/cum-a-fost-in-piata-unirii-la-iasi-de-ziua-nationala-adomnitei-a-vorbit-despre-autostrada-nichita-a-indemnat-la-unitate-si-solidaritate/


Un raspuns pentru "Cum a fost în Piaţa Unirii la Iaşi, de Ziua Naţională. Adomniţei a vorbit despre autostradă, Nichita a îndemnat la unitate şi solidaritate"

  • Anonymous^Moldova
    3 decembrie 2014 (2:19)
    Raspunde

    Iasi nu este Moldova


Ai o parere despre subiectul de mai sus?

Poti folosi cod HTML