Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Constructia retelei de autostrazi in Romania nu mai suporta amanare!

„Domnule preşedinte,

Ştiu că în România sunt multe lucruri de făcut. Şi toate sunt importante. Infrastructura rutieră a fost mereu temă de campanie electorală, dar nimeni nu a tratat-o cu seriozitatea şi, mai ales, profesionalismul necesar.

România are nevoie de un pact politic pentru dezvoltarea reţelei de autostrăzi şi singura instituţie care poate coagula forţele politice pentru realizarea lui este Preşedintele României.

Prin autoritatea pe care aţi câştigat-o în urma votului masiv al românilor ştiu că puteţi stopa ambiţiile politice ale partidelor politice şi puteţi genera un consens care să ducă la adaptarea unei legi pentru dezvoltarea reţelei de autostrăzi în România pe o perioadă de 10 ani (egală cu a mandatului dumneavoastră).

Finanţarea trebuie să fie asigurată (aşa cum reiese din materialul pe care vi l-am transmis) prin Parteneriat Public Privat, bazate pe plăţi de disponibilitate, fonduri nerambursabile, fonduri publice, suprataxa la combustibil şi taxarea traficului greu.

Compania de autostrăzi ar trebui să aibă management privat, foarte bine plătit, cu experienţă în domeniu şi să fie scoasă total de sub influenţa politică.

Parlamentul poate adopta în regim de urgenţă această lege, iar implementarea ei poate începe imediat.

Dacă nu se va întâmpla aceste lucruri, mă tem că autostrăzile din România vor rămâne în continuare doar proiecte frumoase şi motive de gâlceavă pentru politicieni…”, sustine fostul liberal iesean, Relu Fenechiu, din spatele gratiilor prin intermediul blogului personal.

Pentru mai multe detalii, puteți să accesați: http://www.fenechiu.ro/blog/

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn