Comunicat de presă: Ministerul Transporturilor a transmis în data de 06.05 2015 varianta Master Planului General de Transport care include și răspunsurile la observațiile Comisiei Europene

Postat pe 8 mai 2015

În cele aproximativ 1.000 pagini, documentul prezintă atât proiectele de infrastructură, cât și strategia de implementare a acestora pe cele două perioade de programare 2014-2020 și 2020-2027. Actuala variantă a MPGT este rezultatul negocierilor pe care Ministerul Transporturilor le-a avut cu experții Comisiei Europene și va fi prezentată Comisiilor de transporturi din Senat și Camera Deputaților în cursul săptămânii viitoare.

De asemenea, în ultima săptămână a lunii mai este programată la Bruxelles o nouă întâlnire între specialiștii Ministerului Transporturilor și experții Comisiei Europene pentru discuții finale asupra documentului.

Documentele transmise se găsesc pe site-ul Ministerului Transporturilor, la secțiunea Strategia în transporturi.

Comunicatul de presă a fost preluat de pe site-ul oficial al Ministerului Transporturilor.


Nici un raspuns pentru "Comunicat de presă: Ministerul Transporturilor a transmis în data de 06.05 2015 varianta Master Planului General de Transport care include și răspunsurile la observațiile Comisiei Europene"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML