Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Campanie de crowdfunding pentru Dezbaterea „Moldova vrea Autostradă: Ce e de făcut?”

Dragi prieteni,

Lansăm public campania de crowdfunding pentru acoperirea costurilor necesare organizarii dezbaterii de luni Moldova vrea Autostradă: Ce e de făcut?. Avem nevoie de aproximativ 300 de RON pentru ca acest eveniment să se deruleze corespunzător și cu un impact pe măsură în atenția publică. Puteți dona 5, 10, 20, 50 lei etc.

Campania noastră civică apolitică, de lobby, Moldova vrea Autostradă, reprezintă crezul tuturor persoanelor care au un numitor comun: Autostrada Ungheni – Târgu Mureș și cu ocazia acestei dezbateri dorim să găsim soluții concrete pentru a ieși din impasul actual.

Avem nevoie de sprijinul vostru! Cei care doresc să ajute pot să o facă prin donații în contul Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, Iași:

COD FISCAL: 27269648
cont bancar: RO14 BACX 0000 005 1344 9001
Instituție UNICREDIT ȚIRIAC BANK
Mențiune Donație MVA

Toți banii donați vor fi investiți în activitatea de organizare a dezbaterii Moldova vrea Autostradă: Ce e de făcut? sau a acțiunilor ulterioare.

Recomandați și prietenilor voștri! Cu siguranță, suntem foarte multe persoane care subscriem în totalitate aceluiași crez: Moldova vrea Autostradă!.

Ne-am propus să oferim transparență totală cu privire la aspectele financiare ale campaniei Moldova vrea Autostrada, atât în privința veniturilor cât și a cheltuielilor înregistrate. Vom adăuga în această secțiune, pe parcurs, toate aceste informații: https://moldovavreaautostrada.ro/initiativa/transparenta-financiara/

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn