Blăjuţ: Închiriem autocare şi mergem 500-600 de oameni în faţa Guvernului, dacă nu se rezolvă cu autostrada

Postat pe 10 decembrie 2014

Deputatul Viorel Blăjuţ că va organiza un protest în faţa guvernului, de Crăciun, la care vor participa cel puţin 500 de persoane, dacă până pe 20 decembrie, proiectul autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş nu va fi introdus în Master Planul General de Transport.

Blăjuţ a cerut într-o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor introducerea proiectului autostrăzii în Master Planul General, avertizând că dacă nu se va întâmpla nimic până pe 20 decembrie, atunci va iniţia proteste de Crăciun în faţa Guvernului. Deputatul ieşean a spus că va închiria autocare, pe care le va pune la dispoziţia celor care vor să participe la protestul din faţa Palatului Victoria. „Dacă guvernanţii nu cedează, atunci le facem o surpriză de Crăciun. Vom merge 500-600 de oameni în faţa guvernului. Lăsăm la o parte şi sărbători, lăsăm tot, pentru că nu putem sta pasivi în faţa acestei nedreptăţi”, a precizat Blăjuţ.

Pentru detalii suplimentare, accesați:
http://iasitvlife.ro/index.php/categorii/local/item/15471-deputatul-blajut-inchiriem-autocare-si-mergem-500-600-de-oameni-in-fata-guvernului-daca-nu-se-rezolva-cu-autostrada-lasam-si-sarbatori-lasam-tot-nu-putem-sta-pasivi#sthash.gLa39hBo.dpuf


Nici un raspuns pentru "Blăjuţ: Închiriem autocare şi mergem 500-600 de oameni în faţa Guvernului, dacă nu se rezolvă cu autostrada"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML