Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Autostrada pentru Moldova are adepţi şi în Neamţ. „Capul răutăţilor” este ieşeanul Mugur Cozmanciuc, ajuns şef la PNL Neamţ

Consilierii judeţeni nemteni de la PNL Gabriel- Lucian Vişan şi Vasile Pruteanu au susţinut o rezoluţie astăzi în şedinţa de CJ Neamţ pentru includerea Autostrăzii Moldova – Transilvania în Master Planul General de Transport al României 2014-2020.

Acest demers a pornit ca urmare a iniţiativei preşedintelui PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, care a susţinut că este nevoie de unirea tuturor forţelor politice pentru proiectele majore ale judeţului Neamţ.
PNL solicită includerea în bugetul anului 2015 a sumelor necesare finanţării pentru “autostrada pentru Moldova”.
”Înţelegem că o eventuală lipsă de reacţie a autorităţilor responsabile reprezintă o sfidare şi condamnarea a judeţului Neamţ, a Regiunii Nord-Est şi a Moldovei de peste Prut, pentru alte câteva zeci de ani, la sărăcie şi izolare”, a declarat Gabriel-Lucian Vişan, consilier judeţean PNL.
„Apreciez unitatea creată în jurul acestor proiecte importante pentru Judeţul Neamţ de către consilierii judeţeni. Sper că acest demers să fie îmbrăţişat de toţi parlamentarii judeţul Neamţ. În acest ultim ceas, cerem, alături de cetăţenii pe care îi reprezentăm, convocarea de urgenţă a Comitetului de elaborare şi de monitorizare a Master Planului General de Transport în vederea includerii, printre proiectele prioritare ale României pe termen scurt şi mediu, a Autostrăzii Moldova – Transilvania şi a modernizării tronsonului de drum Bacău – Piatra Neamţ. Solicităm ca acest lucru să se întâmple înainte de aprobarea, de către Guvern, a documentului final”, a declarat Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

Sursa materialului: http://www.jurnalvirtual.ro/2014/12/02/autostrada-pentru-moldova-are-adepti-si-in-neamt-%E2%80%9Ecapul-rautatilor%E2%80%9D-este-ieseanul-mugur-cozmanciuc-ajuns-sef-la-pnl-neamt/

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn