Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

“Autostrada pentru Moldova” – apel PNL pentru toti politicienii

Consilierii locali PNL cer colegilor sa sustina realizarea autostrazii Iasi-Targu Mures. In sedinta de astazi, liderul grupului alesilor liberali a prezentat in plen o rezolutie care vizeaza acest aspect. Marius Danga i-a indemnat pe toti sa fraca front comun pentru a determina Guvernul sa reintroduca in planul de transport al Romaniei aceasta autostrada esentiala pentru dezvoltarea zonei si a intregii Moldove.

“Autostrada pentru Moldova” – acesta este, in opinia PNL Iasi, proiectul cu a carui realizare orasul ar trebui sa se laude in 2018, atunci cand se vor implini 100 de ani de la Marea Unire. Dina cest motiv, la sedinta de astazi a Consiliului Local, liberalii le-au cerut colegilor sa semneze o rezolutuie de sustinere a construirii autostrazii.
“Noi, alesii locali locali membri ai Consiliului Local Iasi, în exercitarea atributiilor privind dezvoltarea economico-sociala a Municipiului Iasi, preluand mesajul societatii civile cu privire la necesitatea solidarizarii în jurul unui proiect fundamental pentru dezvoltarea Moldovei, ne angajam sa sustinem, prin toate mijloacele legale de care dispunem si independent de apartenenta politica, includerea Autostrazii Moldova – Transilvania în Master Planul General de Transport al României 2014-2020 (…) Întelegem ca o eventuala lipsa de reactie a autoritatilor responsabile reprezinta o sfidare si condamnarea Regiunii Nord-Est si a Moldovei de peste Prut, pentru alte câteva zeci de ani, la saracie si izolare”, se arata in rezolutia prezentata astazi de consilierii locali colegilor. Liderul grupului consilierilor locali PNL a explicat mai pe larg de ce este nevoie de sustinerea proiectelor de catre politicieni de la toate partidele.

Mai multe informații puteți citi aici: http://stiri.telem.ro/stiri/autostrada-pentru-moldova-apel-pnl-pentru-toti-politicienii–7933.html

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn