Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Ardealul, rupt rutier de Moldova şi Muntenia

Transportatorii acuză că prin menţinerea acestei situaţii Ministerul Transporturilor forţează traficul rutier să intre pe Valea Prahovei pentru a justifica realizarea autostrăzii Comarnic-Braşov.

Majoritatea drumurilor naţionale importante care leagă Moldova, dar şi Muntenia de Ardeal se găsesc în stare necorespunzătoare sau înregistrează restricţii de circulaţie care distorsionează artificial orice studii şi recensăminte ale traficului. Scopul final, spun câteva asociaţii ale transportatorilor, este de a fi lăsată impresia că cea mai avantajoasă rută de transport din punct de vedere economic peste Carpaţi este cea de pe Valea Prahovei. În urmă cu un an, Ministerul Transporturilor a desemnat câştigătoare a procedurii de concesiune pentru autostrada Comarnic-Braşov asocierea Vinci-Strabag-Aktor care însă nu a reuşit să facă rost de bani până acum în condiţiile licitate.

Citește mai multe aici: http://www.romanialibera.ro/economie/companii/ardealul–rupt-rutier-de-moldova-si-muntenia-352707

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn