Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

Apple a renunţat la o investiţie în România după ce un vicepreşedinte al companiei a făcut 7 ore de la Bucureşti la Braşov

România a ratat o investiţie de proporţii după ce vicepreşedintele Apple a făcut şapte ore de la aeroportul Otopeni la Braşov, a spus la ZF Live Silviu Savin, partener Ascenta Management, administrator Coresi Business Park. Starea precară a infrastructurii a fost unul dintre motivele invocate de mulţi investitori pentru a-şi duce banii în altă parte.

Silviu Savin, partener Ascenta Management, administrator Coresi Business Park, susţine că unul dintre investitorii care ar fi făcut cale întoarsă din carea situaţiei drumurilor din România ar fi fost gigantul american Apple.
Compania ar fi renunţat la o investiţie la Braşov după ce un vicepreşedinte al companiei a făcut 7 ore cu maşina din Capitală la Braşov, a spus Savin la ZF LIVE.

“Apple ar fi intenţionat să vină în 2008-2009 la Braşov, printr-un chiriaş al Coresi. Un vicepreşedinte al companiei se afla în România în acea perioadă şi a vrut să meargă până la Braşov.

În acea perioadă se lucra la centura Ploieşti, iar în ziua respectivă s-a nimerit ca la Câmpina să fie un accident. Vicepreşedintele a făcut 7 ore de la aeroportul Otopeni la Braşov. Acela a fost sfârşitul proiectului. Ar fi fost primul centrul Apple în Europa, de back-office şi suport”, susţine Savin.

Sursa articolului: Gandul.info

lei10,00 lei20,00 lei50,00 lei100,00
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn