ACT referitor la autostrada Iaşi – Târgu Mureş, acceptat de PSD şi PNL, DISPĂRUT

Postat pe 28 noiembrie 2014

Fostul viceprimar al Iaşului din partea PNL Marius Dangă le-a făcut o propunere cosilierilor locali de susţinere a proiectului autostrăzii spre Târgu Mureş. Surprinzător, proiectul său a fost primit cu braţele deschise de primarul Gheorghe Nichita, însă în câteva minute, documentul a dispărut.

„Astăzi, în şedinţa de plen a Consiliului Local, am propus domnului primar Gheorghe Nichita şi tuturor consilierilor locali să semneze o rezoluţie de susţinere a proiectului Autostrăzii Moldova-Transilvania.
M-a bucurat faptul că dl. Nichita a primit pozitiv această iniţiativă, asumându-şi faptul că va face lobby pe lângă guvernul condus de preşedintele partidului din care face parte pentru ca această dorinţă a întregii regiuni să devină realitate.
Mă întristează, însă, că acel document, care ar fi reprezentat dovada faptul că PSD susţine acest proiect, a dispărut din mapă în timp ce trecea pe la fiecare consilier să fie semnat.
În această situaţie, fac publică iniţiativa noastră, iar, prin acest demers, invit toţi decidenţii politici, la nivel local, indiferent de apartenenţa politică să îşi manifeste public susţinerea, în speranţa unui rezultat favorabil pentru toată Moldova”, spune Marius Dangă.

Sursa materialului: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/act-referitor-la-autostrada-iasi-targu-mures-acceptat-de-psd-si-pnl-disparut–81433.html


Nici un raspuns pentru "ACT referitor la autostrada Iaşi - Târgu Mureş, acceptat de PSD şi PNL, DISPĂRUT"


    Ai o parere despre subiectul de mai sus?

    Poti folosi cod HTML